En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında nazarıitibar edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin yalnızca amacı karınin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek için kullanılan özel düşüncemlı kapılardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın merdivenleri, isabetli bir tasavvur Yangın Çıkış Kapısı ile inşa edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların acil durumlarda suhuletle kullanabilmesini esenlamalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık etkili nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yapmak; dayanıklı, bedii baplara en yaraşır fiyatlarla iye olgunlaşmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Dairesel merdivenin müsaade verilmediği yerler ortada ekol, sıhhat yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir tomar olduğu zevküsefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page